Tandblekning

Tandblekning som är snabb och smärtfri. Mighty smiles skonsamma gel samt en lampa med kallt LED-ljus aktiverar blekningsprocessen. Ger ett resultat på 2-9 nyanser ljusare tänder. Denna tandblekning är helt ofarlig och följer svensk och europeisk lag. Gelen är Ph neutral och innehåller inte väteperoxid och är därför skonsam mot dina tänder och tandkött.

Mighty smiles tandblekning bleker enbart bort missfärgningar på tänderna och påverkar inte emaljen. Missfärgningar på tänder orsakas genom mat, dryck och den allmänna munhygienen. Vissa tänder är svårare än andra att bleka. I dessa fall kan fler än en behandling behövas för att uppnå önskat resultat. Extra behandlingar är inte kostnadsfria.

Om du behandlas för rotfyllning eller har hål i tänderna rekommenderas först en avslutad behandling hos tandläkare. Vi utför ej tandblekning på gravida/ammande eller personer under 18 år.

Inför behandlingen skall tänderna vara väl rengjorda. De första 48 timmarna efter behandlingen bör tobak, kaffe, thé och övrig mat/dryck med mycket färgämnen undvikas för bäst resultat. Håller man inte detta kan effekten försämras eller försvinna helt. Hur länge effekten sedan håller är individuellt och påverkas av munhygien samt mat och dryckesvanor.

Tandblekning vitt leende Klinik Noll54 Karlstad